Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Vuosi 2005

Vuosiluku on vaihtunut, mutta elämä rullaa eteenpäin samalla tavalla, kuin aina ennenkin. On aika katsastaa miten vuodenvaihde otettiin vastaan (kirjoitettu ajatuksenvirtatekniikalla abouttirallaa).

Vuoden 2004 otimme vastaan kaveriporukalla vuokraamassamme mökissä, mutta tällä kertaa olivat vuorossa erinäiset kotibileet, joissa oli vähintäänkin yhtä hauskaa. Ilta alkoi Riston ja Tuijan kämpillä mm. Niilon, Jussin, Minsun ynnä muiden tuntemattomaksi jääneiden ihmisten ollessa paikalla.

Hieman myöhemmin vaihdoimme Niilon ja Jussin kanssa bilepaikkaa Hannan kotiin, jossa olikin porukaa varsin runsaasti, tutuista mm. Elina, Laura, Maarit ja Janita. Kellon lähestyessä puoltayötä porukkamme suuntasi kohteja baareja, osan matkatessa Puustelliin, osan Riion.

Riion jälkeen Niilo ja Jussi suuntasivat takaisin Ristolle, minun jatkaessa matkaa kohti uusia pippaloita Miikan kutsusta. Paikalla oli jälleen kerran runsaasti tuttuja, mm. Anne, Sara, Pasi, Tommi, Marika jne. Hauskaa oli ja vain yhdellä tappelulla selvisimme näistä pippaloista.

Seuraava päivä menikin hiljentyessä ja tänään tein viimein jouluvierailun Mummolaan, vielä olisi mummulani jäljellä.

https://luhtasela.fi/poliisi-pamputtaa-taas/,https://luhtasela.fi/da-vinci-koodi/
})(jQuery)