Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Viiden tikin reissu

Tapahtuipa sitten maanantaina jotain, mitä ei ole minulle koskaan ennen käynyt. Olimme ottaneet kolme tuoppia olutta, kun yhtäkkiä silmäkulmissa alkaa näkyä erivärisiä palloja ja neliöitä täyttäen hetkessä koko näkökentän. Seuraava asia, jonka suunnilleen tajuan on se, että luulen olevani kotonani sängyssä ja Ainon yrittävän herättävän minua – tosiasiassa olimme kaverinimme keittiössä, minä itse tuolilta maahan tippuneena omissa oksennuksissani muiden yrittäessä laittaa minua kylkiasentoon.

Seuraavat muistikuvat ovatkin varsin hataria, mutta tie vei OYS:iin paikkaamaan silmäkulmaa jonka kaatuminen ja silmälasien hajoaminen olivat aiheuttaneet. Ja jottei näin helpolla päästäisi, niin olin kuuleman mukaan saanut kouristuksia sun muita, joten yön ohjelmassa oli pään kuvausta ja hengailua tipan varassa. Kolmen kuukauden ajokieltohan tällaisesta epileptisen tyylisestä kohtauksesta seurasi ja jännityksellä odottaen mitä tulevat tutkimukset tuovat tullessaan.

Jälleen sitä kaikkea pitää sattua, mutta loppuun täytyy kehua vakuutusyhtiötäni IF:ä, jolta sain kotivakuutuksen kautta samantien korvauspäätöksen silmälaseista ja myönnettäköön, korvaussumma oli huomattavasti enemmän kuin olisin odottanut 🙂

https://luhtasela.fi/viisaudenhammasta-koyhempi/,https://luhtasela.fi/09-10-11/
})(jQuery)