Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 33-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Vappu

Huh, montakohan päivää tällä kertaa kestää toipua vapusta. Juomaa kului, hauskaa oli, nilkkä nyrjähti, paikat mustelmilla ja lompakko tyhjänä, mutta kyllä se taisi jälleen olla sen arvoista.

Pitäisi myös oppia, että kun kännykkä tippuu vessanpyttyyn, niin tuskin se toimii. Noin puoli vuotta ostamani Samsung SGH-E730 tipahti pyttyyn reilu kuukausi sitten ja lopetti täydellisesti toimintansa. Tänään sain viimein ostettua korvaavaan puhelimen, joka tällä kertaa on Nokian N80 (3G, Wlan jne). Ja myös toinen teknonörtille iloinen asia tapahtui, kun OPOY nosti nopeuksia. 5/5 yhteys vaihtui 10/10 nopeuteen.Ostoksille halpojen hintojen pariin!

Nokia 3310 tehdashuollettu
Ennen miehet olivat puuta ja puhelimet rautaa! Nokian kultakauden upein tuotos, legendaarinen 3310 puhelin matopelillä.
Hinta vain EUR 14.95

Lue lisää ja osta!

Nokia 8250 refurbished - Musta
Vuonna 1999 Nokia 8210 oli Nokian kevyin ja pienikokoisin puhelinmalli. Tämä mini-ihme sai välittömästi laajan fanikunnan, jotka vannovat jopa tähän päivään asti puhelimen nimeen. Nokia 8250 on 8210:n Aas
Hinta vain EUR 16.95

Lue lisää ja osta!

Nokia 1682 refurbished
Tyylikäs, värinäytöllinen peruspuhelin. Perusominaisuuksien lisäksi puhelimessa toimii sähköposti GPRS internet yhteydellä. Kyseessä on huollettu puhelin, josta on vaihdettu vialliset osat sekä kuoret. Tässä on puhelin aitoa retrohenkeä arvostaville.
Hinta vain EUR 21.95

Lue lisää ja osta!

Nokia 1200 refurbished
Nyt sinulla on vihdoin mahdollisuus lunastaa itsellesi Nokia 1200 - peruspuhelin perusominaisuuksilla.
Hinta vain EUR 19.95

Lue lisää ja osta!

https://luhtasela.fi/ristiaisissa/,https://luhtasela.fi/lakitettu-sisko/
})(jQuery)