Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Uuden läppärin hankinta

Kun Ainon käytössä ollut läppäri hajosi viime kuussa, useamman kirosanan jälkeen mielen perukoille hiipi tietynlainen tyytyväisyys siitä, että nyt on ainakin hyvä tekosyy viimeinkin hankkia uusi kannettava tietokone. Vaikkakin läppäreitä kaappeihin onkin kertynyt useampia, niin ei yli kymmenen vuotta vanhasta Ge3 -läppäristä ole ole kovinkaan suurta iloa nykypäivän raskaiden sovellusten ja verkkosivujen parissa.

Silmät ristissä tutkailin eri vaihtoehtoja eri valmistajilta vaatimuksien ollessa 15-17″ ruutukoko, mutta viimeinkin päätös kallistui isompaan ruutukokoon, mutta hieman tehottomampaan prosessoriin. Pelaaminen ja ne todella raskaat sovellukset hoituvat edelleen pöytäkoneella ja pelikonsoleilla, mutta kouluhommissa isommasta ruutukoosta ja resoluutiosta on hyötyä.

Vaikkakin kannettavaa etsimme, niin harvemmin kannettava silti asunnostamme poistuu, joten ultrakevyttä kannettavaa emme tarvinneet ja viimein ostopäätös osui Fujitsu Lifebook N532 Intel i3-2328M -kannettavaan, jonka ominaisuudet ovat ainakin omiin silmiini sopivan sopusuhtaiset ja hinta tiukkaan budjettiin sopiva. Vai lieneeko paikallaan sanoa kannettavan sijasta desktop replacement.

Vaikkakin pyöritin yli 10 vuotta Verkkokaupat.org:a, niin en ole koskaan aiemmin CDON:sta mitään tilannut, mutta ainakin tähän mennessä palvelu on osoittautunut erittäin hyväksi. Tuotetta ostoskoriin lisätessä huomasin, että CDON:lla on omat bonusrappusensa ja ko. läppäriä tilatessa mukaan olisi saanut myös n. 50e tulostimen ja laukun kannettavalle, mutta nämä lisätuotteet olivat kuitenkin päässeet loppumaan varastosta. Olin yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa siitä, että heillä on periaatteessa kampanja käynnissä, muttei tuotteita ja ilokseni sainkin vastauksen, että he postittavat myöhemmin korvaavan, kalliimman tulostimen ja laukun. Tästä siis pisteet tälle verkkokaupalle.

Uusi kannettava on siis Fujitsu Lifebook N532 Intel i3-2328M, jonka ominaisuuksia ovat

  • Intel® Core™ i3-2328M 2.2GHz 3MB
  • Stor 17,3″ HD+ näyttö 1600×900
  • 6GB (1x 4GB + 1x 2GB) DDR3
  • 500GB SATA
  • NVIDIA® GeForce® GT 620M 2GB
  • Blu-ray Disc™ Triple Writer
  • WiFi, Bluetooth 4, 4in1 -muistikortinlukija jne

Ja kuten sanottua, niin CDON:sta tilatessa mukaan tuli myös Epson Expression Home XP-402 -tulostin ja BagTargus 17/18” Bundling Case + Mouse, BEU3148-01P -tuotepaketti.

Toivottavasti sitä nopeaa tottuu koneen mukana tulevaan Windows 8 -käyttöjärjestelmään, tai paremminkin sanottuna Metroon.

https://luhtasela.fi/skaba-fi-kilpailuja-ilman-voittoja/,https://luhtasela.fi/sonera-laajakaista-vain-perussurffaukseen/
})(jQuery)