Tervetuloa kotiin, OnePlus 3T

Kun ryhdyin kirjoittamaan päiväkirjamaisesti elämästi tänne Appelsiini.org:iin vuonna 2004 ei meillä ollut somea eikä muitakaan nykypäivän viestintäkanavia. Myös Appelsiini.org on hiljentynyt suunnattomasti ja onkin alkanut tuntua, että tätä kanavaa käytän nykyään vain itselleni muistutukseksi siitä, milloin hankin uuden puhelimen ja milloin edellisen hajotan.

Miksi siis tälläkään kertaa vaihtaisin hyväksi havaittua tapaa!

Entinen puhelimeni, Xiaomi Redmi Note 3 ehti liki kahden vuoden ikään, kunnes puhelimen hidastelu ja muut rautaongelmat alkoivat käydä ylivoimaisiksi. Helpointahan olisi ollut tehdasasetuksille, mutta sisäinen nörttini heräsi ja päätin vaihtaa kokonaan ROM:n uudempaan. Ikävä kyllä päivitys ei onnistunut ja puhelin jäi ikuiseen uudelleenkäynnistyskierteeseen. Kaikkeni minä yritin, mutta taidot eivät riittäneet saamaan puhelinta enää käyttökuntoon

Uudeksi puhelimeksi valikoitui tällä kertaa OnePlus 3T. Vaikka puhelimien vertailu jälleen kerran aiheutti harmaita hiuksia, OnePlus 3T vaikutti hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaiselta muihin tällä hetkellä tarjolla oleviin puhelinmalleihin. Ja täytyy myöntää, ettei ole ainakaan vielä iskenyt sitä kuuluisaa ostajan katumusta. Puhelin tuntuu hyvältä kädessä ja ennen kaikkea toimii uskomattoman sulavasti – verrattuna varsinkin Redmin hidasteluun.

Sen kummemmpia arvosteluja en tästä uudesta puhelimesta tällä kertaa ryhdy kirjoittamaan – niitä on verkko täynnä. Pääasia on, että olen tyytyväinen hankintaan. Aina siihen saakka, että on jälleen aika uusia luuria.

Tuotekuvat