Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Seikkailua ja kumiveneitä

Seikkailumieli ei ota laantuaakseen, vaan matkat jatkuvat niin Oulussa kuin muuallakin lähiympäristössä.

Viime keskiviikkona hetken Kiikelissä istumisen jälkeen päätimme suunnata Niinan ja Ruottiksen kanssa Kärkkäiselle ostamaan muutamat kumiveneet, jonka jälkeen vielä Saara kyytiin ja auton keula kohti Raahea seikkailumielessä.

Matkalla pysähdyimme yllätysvisiitille Saaran vanhemmille, jonka jälkeen viimeinkin Niilon luo  ja katse kohti rantaa ja kumiveneen täyttäminen oli seuraava luonnollinen askel. Kova homma, mutta viimeinkin sitä pääsimme kellumaan ja mukavaa oli.

Uimapuuhien jälkeen seikkailut jatkuivat varsin mukavissa merkeissä, kunnes erään pysähtymisen jälkeen auto ei suostunutkaan enää starttaamaan. Onneksi saimme hieman työntöapua, mutta ilmeisesti jonkinlainan vika starttiin ilmaantui, joten päätimme, että on ilmeisesti parasta suunnata takaisin Ouluun.

Muutoin viikko onkin mennyt taas normaaleissa merkeissä, eli lähinnä Kiikelissä istuen ja kumiveneillen pitkin ja poikin vesiä ja komeasti katseita keräten, kun kumivene-armadamme kiisi pitkin torinrantaa. Katseita myös keräsi minun ja Jukan uimaretki Etu-Lyötyn koristealtaassa.

https://luhtasela.fi/seikkailua/,https://luhtasela.fi/bussimatkailua-ja-hevossaaren-valloitusta/
})(jQuery)