Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Samsung SGH-E730

Muistakaa ihmiset, että kännykkänne ei tykkää, jos se ui yön uli nesteissä. Itsellenihän kävi näin viikko sitten ja sain juuri käteeni uuden puhelimen, eli Huuto.net:stä ostetin Samsung SGH-E730 -puhelimen. Ja pakko sanoa, että ensikokemusten mukaan 117e tästä puhelimesta ei todellakaan ollut liikaa, suosittelen.

Pitkä matka on kuljettu jo matkapuhelinten seurassa. Ensimmäinen puhelimeni oli vuonna 1997/1998 Nokia 6110, jota seurasi pari vuotta myöhemmin Nokia 3310. 2004 ostin viimein uuden puhelimen, Siemens ST 60:n, jonka parissa minulla vierähti ainoastaan puolisen vuotta. Muutoin hieno puhelin, mutta ohjelmisto oli aivan liian buginen ja tuon puolen vuoden aikana puhelin kerkesi käydä 3 kertaa huollossa.

Läppäpuhelinta aikakauteen pääsin syksyllä 2004, kun baarihuuruisen illan päätteeksi päätimme vaihtaa kaverimme kanssa puhelimiamme. Hän sai Siemensini ja minä sain häneltä Samsung SGH-X450 -puhelimen, joka oli siis minulla aivan näihin päiviin asti, kunnes nyt minulla on viimein kädessäni tämä Samsung SGH-E730.

https://luhtasela.fi/valkoinen/,https://luhtasela.fi/arkistojen-aarteita/
})(jQuery)