Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Samsung Galaxy S4 saapuu taloon

Niinhän siinä sitten viimein kävi, että kesällä 2010 ostamani ja jo aiemminkin kovia kokenut HTC Desire tipahti viime torstaina taskun ohi suoraan asfaltille, tällä kertaa viimeisen kerran. Näyttö koki varsin kovia ja itse näyttöpaneelikin irtani rungosta sen verran, että eloa puhelimen ruutuun ei enää tule ja korjaus tämän ikäiselle puhelimelle on suhteessa sen nykyiseen arvoon, oli minun aika etsiä uutta puhelinta. Varsin hyvä syy noin muutoinkin hankkia viimein uusi puhelin, koska kolmisen vuotta vanha Desire olikin jo sen verran alkanut bugailemaan.

Mielellään sitä uudempaa tekniikkaa aina hankkii kuin vanhentunutta, joten uuden puhelimen suhteen harkitsin lähinnä HTC:n lippulaivamalleja, Lumia 920:ta ja Samsung Galaxy S3:a, mutta sopivasti lauantaina alkoi myös Samsung Galaxy S4:n myynti, joten vertailun, harkinnan ja lukuisten ostoskoriin lisäämisen ja poiston jälkeen viimeinkin tilaus lähti vetämään tästä S4-puhelimesta.

Kyllähän se aina hieman pohdituttaa ostaa tietokoneen hintaisia kännyköitä, mutta minkä sitä itselleen voi 🙂 Kenties vielä myöhemmin käyttökokemusartikkelia tästä puhelimesta, kunhan vain sen ensin käsiini saan.

https://luhtasela.fi/bonari-fi-hyvitysta-verkko-ostoksista/,https://luhtasela.fi/kokemuksia-samsung-galaxy-s4sta/
})(jQuery)