Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Säikäytys

Lemmikithän ne piristävät normaalia arkea ja tarjoavat seuraa, mutta kyllä ne myös osaavat säikäyttää omistajansa perinpohjin.

Viime perjantai alkoi normaalin tapaan, kunnes yhtäkkiä 7,5 -vuotias kissamme Apassi alkoi yhtäkkiä oksennella pitkin asuntoa ja muutoinkin vointi heikkeni hyvin nopeasti. Tuntui kuin kaikki puhti olisi kadonnut ja silmätkin harottivat kumpainenkin omaan suuntaansa ja totta puhuen hieman jo pahinta pelkäsimme.

Pikainen soittokierros perjantain iltapäivällä Oulun eläinlääkäriasemille tarjosi runsaasti ei oota, mutta onneksi Eläinlääkäriasema Lemmikistä löytyi vapaa aika Apassin tarkistukseen.

Onneksi Apassin vointi alkoi jo odotusaulassa parantua eikä mitään kuumetta vakavampaa löytynyt. Nesteytystä, antibiootteja ja vitamiineja ja illempana Apassi oli jälleen oma itsensä. Mutta kuten sanottua, kyllähän Apassi osasi säikyttää meidät perinpohjin ja toinen tarinan opetus oli myös se, että aina kannattaa pitää tiettyä puskurivaraa rahoissa, koska yllättävissä menoissa, mm. juuri eläinlääkärimaksuissa ei monestikkaan laskulla maksaminen onnistu – eivätkä nämä käynnit ilmaisia ole.

Ps. onnittelut myös tätäkin kautta äidilleni, joka eilen täytti 60-vuotta.

https://luhtasela.fi/kokemuksia-fujitsu-lifebook-n532-kannettavasta/,https://luhtasela.fi/bonari-fi-hyvitysta-verkko-ostoksista/
})(jQuery)