Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Run baby Run

Huolesttuvaa, sillä jälleen on viikko vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Minun tulisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja panostaa myös tämän päiväkirjan ylläpitoon.

Kuten arvelinkin, niin perjantaina suunnistin käymään kotiseudullani Nivalassa. Viikonloppu vierähti perinteiseen tapaan kavereiden kanssa ja aivan viikonloppu vierähtikin aivan liian nopeasti ja oli jälleen aika ottaa suunnaksi Oulu.

Maanantai jatkuivat jälleen työt, mutta hieman kesäisemmissä tunnelmissa, sillä kävimme tutustumassa Ylen Oulun toimitukseen, jonka jälkeen kävimme tutustumassa Oulun kaupunginteatterin kulissien takaiseen toimintaan. Ja näin stressaava työpäivä oli jälleen ohi. Käykö kateeksi.

Tiistai oli ilmoiltaan aivan mahtava ja mikä olisikaan ollut parempi tapa viettää sitä, kuin futiksen ja frisbiinheittelyn parissa vietetyt tunnit. Hauskaa, mutta hikistä hommaa.

Eilen minulla alkoi 2,5 viikon mittainen työharjoittelu eräässä Oululaisessa mainostoimistossa. Työnkuvaani kuuluu valokuvaus ympäri Oulua sekä erinäisten PHP-ohjelmistojen vääntäminen yrityksen asiakkaalle. Työajat ovat varsin joustavat, joten mitään valittamista ei ole, eli kesä on alkanut kaikinpuolin hyvin.

Tosin heristän sormeani Opel Vectra AGL-XXX:n kuskille. Opettele liikennesäännöt. Kolari oli todella lähellä, kiitos sinun. Alla hieman kuvaa tapahtumasta.

Eli minä olen sininen autoilija ja AGL:n kuski tuo keltainen. Olen ryhmittynyt suoraan ajavien kaistalle ja hän on kääntymässä oikealle. Liikennevalojen vaihtuessa lähden liikkeelle ja kaarran hieman oikealle, koska risteys ei ole kohtisuoraan minusta. Luonnollisesti oletan, että AGL:n kuski kääntyy vasemmalle, kuten oli ryhmittynyt. Mutta kaikkea muuta. Hän päättää ajaa suoraan ja joudun lähestulkaan väistämään häntä liikennejakajaan. Kirottua!

https://luhtasela.fi/kulttuuri/,https://luhtasela.fi/suomen-tivoli/
})(jQuery)