Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Qstock 2005

Summa Summarum, on aika kerrata viikonlopun tapahtumia.

Perjantai 29.7

Syntymäpäiväni ja vuosia ehti kertyä mittariin 20. Noin 3,5 tunnin työpäivän jälkeen suunnistin kämpille ja olikin aika korkata ensimmäinen olut. Jukka liittyi seuraan hetken päästä ja muutaman tunnin päästä Nivalasta eksyivät paikalle myös Miika, Anne ja Marika, hieman myöhemmin myös Heli. Illanpäälle suunnistimme Qstockin piha-alueelle, mutta vahvan humalatilan vuoksi en voikkaan kertoa tästä päivästä enempää.

Lauantai 30.7

Herätys päänkivun saattelemana. Miika suunnisti heti aamusta Jukalle ja itse aloin valmistautua työvuorooni Qstockin lipunmyynnissä. Ehdin olla vain reilut 30 minuuttia kyseissä hommassa, kun saapui käsky siirtyä auttamaan kaaoksessa olevaa narikkaa. Ja sitä se myös oli. Järjestys oli aivan sekaisin, ihmiset vittuilivat minkä ehtivät eikä minläänlaista jonoa ollut havaittavissa. Myös kuuten tunnin työvuoro ilman taukoja tai vettä erittäin kuumassa teltassa oli varsin erikoinen kokemus, jota en haluaisi kokea toiste. Muistakaa ihmiset, emme me talkoolaiset ole vastuussa, jos järjestylyt pettävät hieman. Kuusisaari ei ole koskaan aikaisemmin ottanut vastaan yli 17 000 festavaalivierasta ja tämä kesä oli Qstockin historiassa vasta kolmas, joten emme me ole konkareita syntyessämme.

Työvuoron loputtua pikainen suihku ja olut auki. Eikä olut olekkaan ikinä ennen maistunut niin hyvältä. Alkuillasta tapasin myös Tomit sekä aivan liian monta vanhaa tuttua lueteltavaksi asti. Kaikinpuolin hauska ilta kruunautui aamusaunaan Jukan kämpillä.

Sunnuntai 31.7

Festavaalit ohi :/ Perinteiseen tapaan pizzaa, kahvia ja tupakkia kului, kuten lähes aina krapulapäivinä.

https://luhtasela.fi/20-lasissa-osa-2/,https://luhtasela.fi/xbox/
})(jQuery)