Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Pahaa untahan tämä vain on?


Joskus elämässä tapahtuu asioita, joita ei tahtoisi uskoa todeksi. Ilmeisesti lokakuut ovat minulle kirottuja kuukausi, sillä elämä löi jälleen voimalla suoraan päin kasvoja. Vaikkei mitään lopullisen elämää kaatavaa tapahtunutkaan, itsesyyttely ei ota loppuakseen.

Kuten aiemmin jo mainitsinkin, niin Kaisan kanssa suunnittelimme lomamatkaa pois täältä pohjolan vinkasta kohti etelän lämpöä. Matkakohteekseemme valikoitui Kreikka, ensimmäisenä etappina Ateena. Ja kyllähän me tätä lomaa odotimmekin. Mitä lähemmäksi lähdön hetki tuli, sitä suuremmaksi odotus ja innostus vain muovautuivat.

Mutta.

Vaikka kuinka lähtöä edeltävänä päivänä varmistimme kaiken ja useat herätyskellot laitoimme soimaan, niin jotain oli maailmalla meitä vastaan. Lentomme olisi lähtenyt kello kuusi perjantaiaamuna, eli kentällä olisi ollut suotavaa olla jo hyvissä ajoin. Kello 5.58 herään kuitenkin siihen, kun Kaisa tönii hereille ja toteaa, että lentomme lähtisi muutaman minuutin päästä.

Vaikeahan tätä oli aluksi uskoa, mutta kyllä, mikään kelloista ei herättänyt. Välittömästi soittoa Finnairin aspaan, mutta lippujen vaihtaminenkaan ei enää onnistunut – ainoa vaihtoehto olisi ollut ostaa uudet liput täydellä hinnalla. Jotta karehtuminen olisi ollut täysimittaista, niin jopa paluuliput olisi pitänyt ostaa uudelleen. Halvahkolla kun yritimme päästä, niin emme peruutusvakuutusta ottaneet lentolippuihin emmekä edes hotellivarauksiin.

Vaikkei voivottolu autakkaan, niin vaikea tätä on hyväksyä. Alla oleva kuva kertoneekin perjantaiaamun tunnelmista kaiken tarpeellisen.

https://luhtasela.fi/uusi-elo-raksilassa/,https://luhtasela.fi/sama-paiva-sama-hetki-kaksi-eri-ihmista/
})(jQuery)