Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 33-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Kuulumisia Qstockista

Kuten aiemmista merkinnöistä on voinut huomata, tämä viikonloppu vierähti Oulussa Pohjois-Suomen suurimmilla rockfestareilla, eli Qstockissa.

Perjantai alkoi suuntamaalla luotettavan rokkiautomme, eli minun Ooppelin, keula kohti Saran kämppää, josta matkaan tuli Saran lisäksi Mirva ja ihanainen Killi, eli pienen pieni kissanpentu. Seuraavaksi hakemaan Anne ja Killi hoitoon, jonka jälkeen vielä Marika kyytiin ja matka olikin valmis alkamaan.

Matka sujui leppoisasti ajellen liikkuvia poliiseja vastaan 140 km/h 80 km/h -alueella, josta onneksi selvittiin vain kehoituksella rauhoittaa ajoa, ja kyllä tämä lupaus pidettiin, sillä minulla ei ole kovin suuria haluja menettää ajokorttiani. Perillä Helin kämpillä Tuirassa olimme kello kymmenen aikoihan ja pippalot olivat valmiit alkamaan.

Pitkin iltaa kämpille saapui lisää väkeä ja tunnelma kohosi sitä mukaa, ja koska olen niin hemmetin puhelias ihminen, kännykkään alkoi tulla taas uusien tuttavien numeroita – mikäpä sen mukavampaa. Tietyssä vaiheessa olikin aika suunnata kohti Qstockin lähiympäristöä, jossa tapasin vanhan luokkakaverini Heinin ja hänen pikkusiskonsa Suvin, joita en ole nähnyt yli viiteen vuoteen. Oli kieltämättä aivan mahtava jutella ja vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan. Hieman myöhemmin törmäsin vielä Anskuun, jota en ole nähnyt yli puoleen vuoteen, joten ilta sujui vanhojen ja uusien tuttujen kanssa. Ja mukavaa oli.

Menon hiljennettyä alueella suuntasimme kämpille, jossa iski päälle tylsyys, joten suuntasimme Annen ja Marikan kanssa kohti Qstockkiä, jossa oli todellakin vielä tylsempää sillä hetkellä, mutta tapasimme parkkialueella kaksi mahtavaa ihmistä. Pahoitteluni teille, mutta en saa teidän nimeänne sitten millään mieleen ja kännykässäkin lukee vain Janina Anderson 🙂

Lauantaina suuntasimme heti aamupäivästä alueelle, jossa tulikin vastaan varsin nopeasti eilen tapaamiamme ihmisiä, joten päivä alkoi mukavasti ja mikä parasta, se sujui erittäin rattoisissa merkeissä. Päivä kuluikin uskomattoman nopeasti ja ainoat bändit jotka tuli nähtyä, olivat PMMP, Kotiteollisuus ja Impaled Nazarene. Keikkojen jälkeen suuntasin uusien tuttujeni kanssa kohti keskustaa, josta monta tuntia myöhemmin löysin kuin ihmeen kaupalla takaisin Tuiraan.

Kotimatkalle suuntasimme neljän aikaan ja tämä päivä on mennyt lepäillessä. Ja jälleen kerran harvinaisen sekavaa kirjoitusta… sujuvia lauseita on joskus niin vaikea muodostaa.

https://luhtasela.fi/appelsiini-dot-blog/,https://luhtasela.fi/verkkokaupat-org/
})(jQuery)