Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Kunnallinen terveydenhuolto osaa taas

Aiemminkin olen jo kiroillut sitä, kuinka suuri epäluottamus minulla on kunnallista terveydenhuoltoa kohtaan ja jälleen viime viikolla siitä tuli yksi osoitus.

Jo reilut 7 viikkoa sitten menin portaat hieman liian suurella vauhdilla alas ja tulin oikean jalkani varaan alas ja laskua säestikin ihana rusahdus. Parin päivän kivun jälkeen suunnaksi tulikin terveysasema, jossa sain vastaani elämään kyllästyneen hoitajan ja lähes tutkimatta johtopäätelmän, että nilkka on vain nyrjähtänyt ja paranee parissa päivässä. Vaikka kuinka yritin vastaan väittää, että nyt on eri asia kyseessä, niin hoitaja ei suostunut kyseenalaistamaan tietämystään.

Kipu jatkuikin lähes kahden kuukauden ajan kunnes minun oli jälleen pakko soitella jalan kivun takia ja tällä kertaa asia otettiinkin enemmän tosissaan. Röntgenin jälkeen lääkärin pakeille ja tuloksena epäily siitä, että nyt on nilkasta menneet nivelsiteet sekä mahdollisesti jänteitä repsrakspoikki.

Kourassa on nyt vahvat kipulääkkeet, jalassa nilkkaorteoosi ja käsissä kepit, mutta luottamus julkista terveydenhuoltoa kohta on kylläkin kadoksissa. Periaatteessa pitäisi odotella lähetettä OYS:iin jatkotutkimuksiin, mutta kyllä alan vahvasti kallistua yksityisen lääkäriaseman puoleen, siellä sentään hommat etenevät ja kivut tutkitaan.

https://luhtasela.fi/palvelimen-vaihtoa/,https://luhtasela.fi/ensitunnelmat-netflixista/
})(jQuery)