Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Kun joulupukki matkaan liian aikaisten käy

Puhelimeni on jo pidemään kiukutellut ja se pitäisi uusia, viihdelaitteistoa pitäisi päivittää jne. Näistähän sitä aina haaveilee, mutta kuten niin tavallista, niin jokin arkikäyttöinen asia hajoaa ja se menee muiden asioiden edelle. Tällä kertaa Ainon käytössä olleesta, jo kypsään ikään ehtineestä, mutta silti toimivasta läppäristä hajosi ainakin kovalevy ja näin ollen uusi läppäri kilahti hankintalistan kärkipäähän. Tokihan aina voisi pelkästään kovalevynkin uusia, mutta toisaalta ikä alkoi jo muutenkin painaa kyseistä kannettavaa, joten samahan se on kerralla päivittää. Perinteiseen tapaan vain tämä uuden kannettavan etsintä on jälleen yhtä tuskaa, kun neuvoja kysyä huudellaan, että merkkiä A tai B ei saa missään nimessä ostaa, vaan ostaa C. Samaan aikaan toisaalta huudetaan, että osta C, mutta älä D:tä.

Hengenhätähän asian suhteen ei ole, joten rauhassa etsikäämme uutta kannettavaa. Onhan hyllyt täynnä varakannettavia. Tosin edes näiden kolmen kannettavan yhteenlaskettu teho ei vastaa pöytäkoneemme yhden ytimen tehoa.

Otsikolla nyt lähinnä viittaankin siihen, että joulun alla olin perheestämme jälleen ainoa, joka piti kiinni lupauksestaan olla ostamatta mitään joululahjoja, mutta muut ostivat sitäkin enemmän. Taloudellinen jouluapu kannettavaa varten olisikin ollut paikallaan, jos joulu olisi nyt.

https://luhtasela.fi/turhia-ala-hattaile-istu-mattaalle/,https://luhtasela.fi/skaba-fi-kilpailuja-ilman-voittoja/
})(jQuery)