Kokemuksia Samsung Galaxy S4:stä

Käytännön vinkkejä Samsung Galaxy S4:n käyttöön

Jokaisessa puhelimessa on omat tapansa toimia, tälle sivulle kokoan Galaxy S4:n käyttöä helpottavia vinkkejä.

Näppäinäänten poistaminen

Yleiset näppäinäänet saadaan Galaxy S4:stä helposti pois asetusten äänivalikoista, mutta jostain syystä näppäimistön äänet jäävät silti käyttöön eikä säätöpalikkaa äänien poistoon ensialkuun tahdo löytyä.

Helpotenhan nämä saa pois laittamalla puhelin äänettömälle, mutta eihän tämä kovinkaan kätevää ole. Jos näppäinäänet raastavat sinunkin hermojasi, suosittelen menemään puhelimen asetuksiin, valitsemaan Oma laite -välilehden ja Syöttö ja hallinta kohdasta valitsemaan Kieli ja syöttö. Näppäimistöt ja syöttötavat -otsakkeen alta löydät todennäköisesti tiedot siitä, että Samsung-näppäimistö on oletuksena, mutta Google Voice -kirjoitutus on valittuna ja alla näkyy harmaana Samsung -näppäimistö -teksti. Tässä kohtaa sinun tulee painaa Samsung -näppäimistön oikealta puolelta löytyvää hammasratasta, jonka jälkeen aukeaakin jälleen uusi valikko.

Tältä sivulta valitse kohta lisäasetukset ja jälleen uudelta sivulta poista valinta kohdasta Ääni näpp. napautett. ja näin oletkin saanut näppäimistön äänet vihdoin ja viimein pois.