Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Kaljakellunta

Alkoholin käyttöä vesien läheisyydessä rajoitettava siten, että 100 m rannasta pätee 0,5 promillen raja. Erityisin juoppopelastusliivein varustettu saa mennä 5 m päähän rannasta vartioituna, kunhan allekirjoittaa paperin, että mahdollinen hukkumiskuolema on omalla vastuulla.

Alkoholijuomiin lisättävä pitkät listat erilaisista riskeistä mitä sen nauttija ottaa avattuaan pullon. Lista on allekirjoitettava käyttäjäsopimuksena jo kaupassa.

Jos alkoholia nautitaan siten, että promillet kohoavat yli 0,5:n, tulee nauttijan istua rullatuolissa kypärä päässä jonkun selvinpäin olevan henkilön valvonnassa.

Alkoholia nauttineita ei saa päästää 2 m toisiaan lähemmäksi, jotta vältettäisiin väkivaltaiset tilanteet ja hallitsematon perheenlisäys. Tätä suojelutoimenpidettä tehostetaan ravintoloissa siten, että kukin nauttija eristetään omaan koppiinsa.

Kaikenlainen kokoontuminen, jossa nautitaan alkoholia, edellyttää viranomaisten lupaa.

Jos nautintatilanteeseen kokoontuu enemmän kuin kaksi henkilöä, on paikalle varattava ambulanssi ja pelastuspalvelu henkilöstöineen.

Nimimerkki Kohtuutta HS.fi:n Kaljakelluntaa koskevan uutisen kommenteissa

 

Ja näinhän asia menee, Suomessa yritetään perinteiseen tapaan estää kaikki hauskanpito ja virallisena linjana on se, että Isoveli tietää paremmin kuin ihminen itse, että miten tulee käyttäytyä.

Erikoista on vaan se, että samaan syssyyn kun poliisit valittavat määrärahojensa puutetta, niin on aika tutkia ja viedä asia syyttäjälle myös tällaisissa järjettömissä asioissa, joissa ihmiset vain pitävät vain hauskaa.

https://luhtasela.fi/kadonnut-nauru-ja-laakarointia/,https://luhtasela.fi/tietomurtoa-ja-nivalaa/
})(jQuery)