Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Kadonnut nauru ja lääkäröintiä

Viime perjantaina suuntasin siskoni kanssa Madetojan salille tarkastamaan Ismo Leikolan ja Pekka Jalavan stadnup-esityksen Kadonneen naurun metsästys ja täytyy myöntää, että oli lippu hintansa arvoinen. Johtuneeko perjantain prestoista vaiko hyvästä esityksestä, mutta nauruhermot olivat herkällä – joiltakin se vain moinen standup sujuu ja joiltakin ei.

Muutamaa viikkoa aiemmin kävin katsomassa myös Ookko nää nauranu -standupin, mutta esityksiä on vaikia verrata keskenään, sillä nyt parin tunnin shown aikana huomio keskittyi vain kahteen esiintyjään, kun taas Ookko nää nauranut -standupissa esiintyjiä oli neljä ja heidän tyylinsä vaihteli suuresti keskenään. Mutta kumpaakin esitystä voin suositella täydellä sydämellä.

Kadonneen naurun jälkeen olikin jälleen aika suunnata Jaakkotiinalaan juhlimaan perjantaita preston parissa ja kuin huomaamatta olikin jo lauantai.

Olin jo aiemmin luvannut hoitaa Hennan kanit hänen Englannin matkansa ajan, joten alkuillasta ohjelmassa olikin kanien ruokkiminen, jonka jälkeen suunnaksi Caritan kämppä ja juhlintaa siellä, josta illan päälle suunnaksi PSK Kaupunni.

Jossain vaiheessa kotimatkaa olin ilmeisesti onnistunut kaatumaan pyörälläni tai jotain vastaavaa, sillä jalkahan oli verissä ja suoraan silmiin tuijotti suhkot syvä hyvä. Tosimieshän ei lääkäriin mene pienten asioiden takia, joten annoin asian olla.

Viikon alkupuoli kuluikin käymällä ruokkimassa kaneja ja kiroillen jatkuvasti kipeytyvää jalkaa, joten viimein tänään olikin aika ottaa suunnaksi terveysasema ja käydä näyttämässä haavaa. No, vastoin ennakko-odotuksia kuulinkin, että olisihan haava ollut parempi tikata samantien useammalla tikillä, mutta nyt oli jo liian myöhäistä moiseen hommaan, joten ainoaksi hoitokeinoksi jäikin haavan puhdistus ja suojaaminen ja kuten näkyy hetki sitten otetussa kuvassa, niin kyllähän mokoma vieläkin verta vuotaa. Eli särkylääkettä naamariin ja kiroillen kohti uusia seikkailuja.

”Ohhoh, onpas syvä, mutta sileäreunainen haava” – Hoitaja TK:ssa

https://luhtasela.fi/haastattelupyynto-ja-saatanallinen-atk/,https://luhtasela.fi/kaljakellunta/
})(jQuery)