Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Hannu Hanhiko?

Jostain syystä olen aina ollut varsin innokas osallistumaan erilaisiin netissä järjestettäviin kisoihin mm. Arvontasivut.com:n kautta, mutta osallistumäärään nähden voitot ovat jääneet varsin pieniksi, mitä tulee vuosien saatossa mieleen matkakaiutinta, Nightwishin LP-settiä, sekalaisia eriä vaatetta ja elokuvia sekä kännykkää. Mutta nyt tuntuu tuuri hieman kääntyneen, sillä viime aikoina on voittoja tullut enemmänkin.

Parin viime kuukauden aikana olen nettikilpailuista voittanut mm. muutaman sadan euron arvoisen dual monitor -telakan läppärille, VIP-liput Pikkujoulu Piknikiin sekä jälleen eilen Nightwishin Imagenarium -setin 🙂 Vaikkei aina kaikelle näille olekkaan itselläni käyttöä, niin osallistuminen kilpailuihin on siinä mielessä kannattanut, että aina myydessä näistä myös rahaakin saa.

Vaikkei lottovoitto olekkaan vielä sattunut kohdalle, niin kyllä nämä pienetkin voitot kannustavat jatkamaan osallistumaan kilpailuihin vaikka aina välillä tuntuu, että ne ovat vain yhteystietojen kalastelua varten.

https://luhtasela.fi/appelsiini-org-muutti-verkkokaupat-org-lopetti/,https://luhtasela.fi/turhia-ala-hattaile-istu-mattaalle/
})(jQuery)