Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Haastattelupyyntö ja saatanallinen ATK

Viime viikolla sain haastattelupyynnön Yleltä koskien verkkokauppoja ja muuta kaupankäyntiä verkossa, luonnollisena syynä haastattelupyyntöön oli pyörittämäni Verkkokaupat.org -sivusto. Haastattelu olisi pitänyt toteuttaa seuraavan päivänä Helsingissä, joten pyyntöön oli luonnollisesti mahdotonta suostua, mutta haastattelu sujui silti mainiosti sähköpostin välityksellä.

Kyseinen pätkä tuli televisiosta eilen, mutta itseltäni moinen jäi näkemättä, mutta sen sijaan Ylen verkkosivuilta löytyy tiivistelmä ko. pätkästä.

Aiemmin puhumani tietokoneongelmat alkavat sen sijaan olla takana, mutta uusia aina ilmestyy. Tämän uuden konepaketin saaminen toimintakuntoon ei vaatinutkaan lopulta kuin yhden johdon yhdistämistä emolevyyn, jota itse en ollut luonnollisesti tajunnut.

Nyt parin päivän kokemuksella olen ollut todella tyytyväinen koneen valintaan. Kotelo on hiljainen, FullHD-videot pyörivät ilman ongelmia ja kokeilemani pelit ovat pyörineet korkeimmilla grafiikka-asetuksilla ilman ongelmia – kenties tässä jopa innostuu liki kymmenen vuoden tauon jälkeen jälleen palaamaan pelimaailmaan. Siitä ainakin kielii se, että asentelin koneeseen Jaakolta saamani Xbox 360-peliohjaimen.

Koneen säätämisen jälkeen tarkoituksenani oli ryhtyä säätämään edellistä tietokonettani tyhjäksi kaikesta vuosien aikana kertyneestä tauhkasta, jotta koneen voisi luovuttaa kotiväelleni, mutta luonnollisesti tämäkin oli helpommin sanottu kuin tehty, sillä kone ei nyt yritä edes käynnistyä.

Toivon tosiaan, että vika ei ole virtalähteessä tai muissa komponenteissä, mutta ideani alkavat jo loppua. Jospa jo huomenna pää ryhtyisi toimimaan ja saisin idean siitä, että missä vika piilee.

https://luhtasela.fi/ostoksilla-jalleen/,https://luhtasela.fi/kadonnut-nauru-ja-laakarointia/
})(jQuery)