Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Groupon – diilit reilulla alennuksella

Olen aina ollut vuosikausia innokas verkko-ostosten tekijä ja kenties siitä johtuen kymmisen vuotta sitten perustin myös Verkkokaupat.org -palvelun. Perinteisesti ostokseni ovat rajoittuneet ns. tavallisiin verkkokauppoihin, mutta tällä kertaa lieneekin aika tutustua hieman erilaisen toimintatavan omaavaan verkkokauppakeskittymään, Grouponiin.

Groupon tarjoaa joka päivä vaihtuvia tarjouksia vähintään 50% alennuksella vaihdellen matkoista ja majoituksesta elektroniikkaan tai kodinhoitotuotteiseen. Rahoistaan tarkka kuluttaja säästääkin siis pitkän pennin etsimällä palvelusta itselleen sopivat diilit.

Tämän artikkelin sisältö on jaettu seuraaviin osioihin: 

 Groupon yleisesti

Grouponin emoyritys Citydeal on perustettu vuonna 2009 Saksan Berliinissa ja toimintaa on nykyään yli 40 eri maassa. Suomen toimipiste perustettiin vuonna 2010 ja koko maan kattavien tarjousten lisäksi Groupon tarjoaa kaupunkikohtaisia erikoistarjouksia yli kahdessakymmenessä Suomen suurimmassa kaupungissa.

Grouponin toimintaperiaate on simppeli, mutta toimiva. Grouponin kanssa yhteistyötä tekevä jälleenmyyjä määrittelee tuotteellensa alennusprosentin ja haluamansa määrän diilin ostajia. Edullisten diilien salaisuus onkin siis joukkovoima – kun meitä ostajia on runsaasti, niin jälleenmyyjä voi tarjota meille tuotteitansa tai matkojansa tavallista edullisemmin. Luonnollisestikkaan et joudu maksamaan mitään, jos kiinnostuneiden määrä ei yllä tavoitteeseensa eikä diili toteudukkaan. Groupon toimii ikäänkuin tinkijänä sinun ja kauppiaan välillä.

https://luhtasela.fi/mokkeily-ja-max-paynea/,https://luhtasela.fi/pyoravarkauksia-ja-ostoksia/
})(jQuery)