Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Bonari.fi – Hyvitystä verkko-ostoksista

  Artikkeli sisältää kaupallista yhteistyötä.

Viime kuukausina myös tänne meille kylmään Suomeen ovat rantautuneet Yhdysvalloissa jo pitkään suosiossa olleet ns. cashback-verkkopalvelut, joissa kuluttaja  saa cashback-palveluun liittyneiltä verkkokaupoilta rahaa takaisin omista ostoksistaan. Ikään kuin käyttäisimme kauppojemme bonuskortteja verkossa ilman sitä rajoitusta, että shoppailisimme vain yhdessä kaupassa – cashback-palvelut tarjoavat laajan kirjon eri alojen kauppoja. Tänään tutustumme Suomen Verkkobonus OY:n ylläpitämään Bonari.fi -palveluun.

Cashback-palveluiden idea?

Kuten me kaikki tiedämme, raha pyörittää maailmaa ja raha on myös tämänkin liikeidean takana, mutta toisaalta cashback-palveluita käyttäessä me kaikki hyödymme. Kuluttajat saavat rahaa takaisin omista ostoksistaan, verkkokaupat saavat rahaa kuluttajien tekemistä ostoksista ja Bonari.fi:n kaltaiset palvelut saavat liikevirtansa komissioina verkkokaupoille välittämistään asiakkaista. Ei siis ollenkaan paha diili kaltaiselleni runsaasti verkko-ostoksia tekevälle ihmisille.

Cashback-tulot ovat yksityisille verovapaata tuloa, kunhan vain ostokset on hoidettu itse yksityishenkilön ominaisuudessa.

Verkkokauppaa Bonari.fi:n kautta

Vaikka Bonari.fi on vielä suhkot tuore tulokas Suomessa, niin Bonari.fi:n listoilta löytyy valtava määrä yhteistyökumppaneita eri aloilta. Meille teknonörteille löytyy lukuisia elektroniikan verkkokauppoja, tyttäystävillemme taasen runsas listaus vaatteisiin, muotiin ja kauneuteen keskittyviä verkkokauppoja. Näin vain muutamia mainitakseni, sillä listoilta ei löydy vain fyysisiin tuotteisiin keskittyviä verkkokauppoja, vaan mukana on myös pikalainoihin, sähkösopimuksiin ja puhelin/nettiliittymiin keskittyviä verkkokauppoja.

Kaupanteosta saatavat bonukset vaihtelevat verkkokauppakohtaisesti. Toisista kaupoista me kuluttajat saamme takaisin tietyn prosenttimäärän ostoksemme loppusummasta, toisista taas kiinteän euromääräisen korvauksen. Korvaukset vaihtelevatkin muutamasta prosentista ja kymmenen prosenttiin ja kiinteäkorvauksissa muutamasta kymmenestä sentistä useampaan kymmeneen euroon.

Sanoista tekoihin

Mutta teothan ne kertovat enemmän kuin tuhatkaan sanaa, joten aika siirtyä kokeilemaan, kuinka kaupanteko onnistuu, kun Bonari.fi:n kaltainen palvelu on mukana kaupanteossa.

Ensimmäinen askel olikin luonnollisesti tunnuksen luominen palveluun, joka onnistui nopeasti sähköpostiosoitteen ja salasanan täyttämällä, muut tiedot voidaan lisätä vasta myöhemmin. Liittymällä Bonariin sain myös automaattisesti 3€ bonuksen tililleni. Tarpeitani vastaavan kaupan löydyttyä kauppalistauksesta, eteeni tulee kaupan lisäämät perustiedot itsestään sekä kaupanteosta ansaittava bonus.

Ennen kuin klikkaat ”Kauppaan”-linkkiä, niin lieneekin paikallaan mainita, että Adblockit sun muut mainoksenesto-ohjelmat lienee soveliasta klikata tässä vaiheessa pois käytöstä, koska nämä saattavat estää Bonari.fi:n seurannan ja saatavat bonukset jäävät saamatta. Muista siis aina surffata haluaamasi kauppaan juurikin tämän Bonari.fi:n sivuilla olevan linkin kautta.

Tämän jälkeen eteesi avautuukin haluamasi verkkokauppa ja voit tehdä haluamasi shoppailut aivan kuten ennenkin.

Omalla kohdallani kesti n. 30 minuuttia kaupanteosta, kunnes bonukset näkyivät Bonari.fi:n omissa tiedoissa. Saadut bonukset ovat nostettavissa, kun tilin saldo näyttää 15€ tai enemmän. Paljon tai suuria verkko-ostoksilla tekevillä tämä saldomäärä täyttyneekin varsin nopeasti.

Loppusanat

Lieneekin paikallaan kysyä, että miksi emme käyttäisi Bonari.fi:n kaltaisi palveluita. Palvelussa on laaja listaus yhteistyökumppaneita meidän jokaiseen makuun ja me kuluttajahan tässä saamme rahojamme takaisin – ylimääräisistä tuloista ei koskaan haittakaan ole. Palvelun käyttö myöskään hidasta verkko-ostosten tekoa juuri lainkaan, joten ainakin oma veikkaukseni on se, että Bonari.fi:n kaltaisista palveluista tulee suuri tekijä Suomenkin verkkokauppamarkkinoilla.

https://luhtasela.fi/saikaytys/,https://luhtasela.fi/samsung-galaxy-s4-saapuu-taloon/
})(jQuery)