Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Appelsiini dot Blog

Laitetaan tämä julkiseksi, sillä tästä on tullut muutama kysely: Kyllä, tämä blog-engine on itsetehty ja vielä täysin rakennusvaiheessa. Engine on rakennettu PHP-ohjelmointikielellä ja tieto varastoidaan MySQL-tietokantaan.

Itse engine on tässä vaiheessa vielä varsin yksinkertainen pitäen sisälleen uusien viestien lisäyksen sekä vanhojen merkintöjen muokkauksen. Merkinnät voidaan lajitella useisiin eri kategorioihin ja jakaa tällä hetkellä kahdelle eri sivulle.

Merkinnät arkistoidaan automaattisesti ja arkistoa voidaan tutkia täydellisenä listauksena tai vaihtoehtoisesti päivämäärän tai kategorian mukaan. Merkinnälle annetaan oletusarvoiseksi tilaksi julkinen, mutta muita mahdollisia ovat julkaisematon ja yksityinen, jonka avulla merkinnät näkyvät vain lukuoikeiden omaaville.

Tulevaisuudessa järjestelmään tullaan lisäämään tuki RSS-virralle sekä mahdollisuus lisätä merkintäjä WAP:n kautta. Näiden ominaisuuksien valmistuttua on mahdollista, että julkaisen lähdekoodin GPL-lisenssin alaisena. Mutta kysymys kuuluu: kuka haluaa käyttää purkkavirityksiäni

https://luhtasela.fi/kesa/,https://luhtasela.fi/kuulumisia-qstockista/
})(jQuery)