Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Ajokortti ja sen tuoma vapaus

Kun ajokortti on ollut kohta vuoden, niin on tullut mieleen, että miten ihmeessä kaikki onnistuikaan ennen ajokortti. Ajokortti on tuonut mukanaan tunteen vapaudesta ja mahdollisuudesta mennä minne vain, milloin vain.

Tämä ajatus tuli mieleeni matkalla serkkujeni luo Kokkolaan. Vielä vuosi sitten tuo mitätön sadan kilometrin matka olisi vaatinut suunnittelu ja pohdintaa, että mistä saisin kyydin, vai menenkö bussilla. Tällä kertaa pohdinnaksi riitti 5 minuuttia ja matkalla oltiin. Ja mukavaa oli.

Matkalla varmistui myös, että sitä ollaan todella menossa käymään Qstockissa. Matkalle ilmeisesti lähteekin reilumpi porukka, toisin kuin aiemmassa merkinnässäni pohdin, sillä mukaan on Saran lisäksi tulossa Anne, Marika ja Mirva. Uh, ruma mies ja 4 tyttöstä, mitähän tästäkin seuraa.

Jostain syystä en onnistunut löytämään Qstocin www-sivuilta lippujen online-kauppaa, joka on nykyaikana lähes välttämättömyys, vaan lippuja myydään vain levykaupoissa ja vastaavissa. Pitänee laittaa siis Oulussa asuva siskoni matkalle hakemaan liput, jotta ei jäädä ilman.

Tänään saapuivat myös hakutulokset ammattikorkeakouluista. Ensimmäisenä vaihtoehtona hain Oulun AMK:on viestintää, toisena Jyväskylään viestintää ja kolmenta Jyväskylässä mediatekniikka. Hain myös Oulun Yliopistoon opiskelemaan historiaa, mutta unohdin pääsykokeet. Kesäkuun alussa saapui kutsu ainoastaan mediatekniikan pääsykokeisiin, joten tilanne alkoi näyttää jo synkältä, eikä se tänään siitä parantunut. Ensimmäisen ja toisen hakutoiveen kohdalla oli täydellinen pääsyeste ja kolmannen hakutoiveen, eli mediatekniikan kohdalla olin varasijalla 221. Vahvasti meneee

Ja jotta tämä ei olisi pelkkää lifettämistä, niin tässä hieman teknistä faktaa. Sain eilen koodattua sivuilla hakukoneen sekä vielä beta-asteella olevan RSS-feedin, joten olkaa hyvä ja nauttikaa.

,https://luhtasela.fi/kaikki-loppuu-aikanaan/
})(jQuery)