Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Aika vierii

Luettuani Petrin kirjoituksen vanhojen tansseista, mieleeni pälkähti taas se perinteinen pohdinta – aika vierii nykyään uskomatonta tahtia.

Omat valssini ja jenkkani vedin suhkot kunnialla läpi jo pari vuotta sitten, vaikka tuntuu siltä, että siitä olisi vain hetkinen. Vaikka jotkut sanoivat, että tämä oli yhtä tuskaa, niin itse kyllä nautin jokaisesta hetkestä, sillä eipä sellaiseen tanhuiluun tule toista kertaa mahdollisuutta. Ja oli mukavat jatkot.

Ja koulumuisteluja jatkaakseni, näin ollen penkkareistakin tulee kuluneeksi jo vuosi. Perinteiseen tapaan en ottanut turhia paineita tästä, joten puku tuli hankittua muutaman päivän varoitusajalla, jotta pääsimme heittelemään namusia karkinnälkäisille lapsosille (Toim. Huom. ja Niilo voi olla tässä vaiheessa hiljaa erinäisistä huudoistani). Hauskaa oli, mutta myös jatkot olivat hauskat.

Penkkareiden jälkeen alkoikin lukuloma, jonka aikana suorittelin vielä läjän kursseja, jotta lopulta pääsin kirjoituksiin, jotka vedinkin uskomattomalla tuurilla läpi. Huh, uskomatonta, että siitä on todellakin vuosi.

https://luhtasela.fi/i05/,https://luhtasela.fi/monta-vuotta-yhteista-taivalta/
})(jQuery)