Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 34-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Uuden asunnon sijainti

2010 ja muutto

Vuosi 2010 on lähtenyt jälleen mallikkaasti käyntiin ja muutoksia on jälleen edessä.

Vuosi vaihtui edellisvuoden tapaan juhlien sitä Jounin ja Pian luona ja muutaman päivän rauhoittumisen jälkeen luokseni saapuikin noin viikoksi vierailemaan nykyään Kuopiossa asuva entinen naapurini tyttöystävineen ja juhlintaa riitti, mutta kun arki jälleen saapui, niin saapui myös stressi uuden asunnon hankkimisesta, sillä kuten sanottua, tämän asunnon tulee olla tyhjä 31.3.2010 mennessä.

Jostain syystä henkilökohtaisesti tykkään enemmälti asua yhtiöiden vuokra-asunnoissa, kuin yksityisillä – kenties sen takia, että jos vuokra sattuu myöhästymään päivän tai pari, niin asiaa ei koeta henkilökohtaisesti, joten hakemukset Oulun Sivakalle, VVO:lle sekä Vuokraovi.com:n satunnaista selailua, kunnes VVO:lta ilmoitettiin vapaasti kaksiosta Länsi-Tuirasta. Loppujen lopuksi ko. asunto oli liian kallis ja entisten asukkaiden jäljiltä ei ehkä missään parhaassa kunnossa, joten koin parhaimmaksi sivuuttaa ko. asunnon ja jatkaa etsimistä.

Toissapäivänä asunnonetsintä liikahti jälleen eteenpäin, kun kaverini ilmoitti, että hänen entiseen asuntoonsa olisi mahdollista muuttaa ja luonnollisesti tästä seurasi itselleni innostus keskusta-asumiseen, sillä ko. asunto sijaitsee lähes ydinkeskustassa, miinuksena tosin parvekkeen uupuminen.

Mutta kuten tavallista, asiat tapahtuvat aina yhtä aikaa ja eilen sain puhelun Sivakalta, että Myllytullista olisi tarjolla hieman suurempi asunto parvekkeella, joten pieni vierailukierros asuntoon ja tänään varasin lopullisesti kyseisen asunnon.

Nyt on siis enää reilu kuukausi muuttoon ja täytyy myöntää, että jään kaipaamaan tätä asuntoa, sillä muutto 20 neliötä pienempää asuntoon vaatii varmasti totuttelemista, mutta pakkohan se on myöntää, että tämä asunto oli pitkään jo liiankin halpa ja hyvä ollakseen totta 🙂 Liki 4,5 vuotta ehdin tässä asua, joten nähtäväksi jaa kuinka kauan seuraavassa viihdyn, sillä en ole erityisemmin muuttojen ystävä.

https://luhtasela.fi/linjoilla-jalleen/,https://luhtasela.fi/google-streetview-oulussa/
})(jQuery)