Kuka Hannu Luhtasela?

Hannu Luhtasela. 32-vuotias Oululaistunut miekkonen, joka alkutaipaleensa kulki Nivalan maaseutumaisemissa.

Provinssirock 2009

Tämän kertaisesta matkasta Provinssirockkiin tulikin melkoinen seikailu, joten paras aloittaa ihan alusta.

Minullahan oli hyvissä ajoin ostettu lippu tapahtumaan, mutta rahapulassa päätin myydä lipun pois. Lievässä surutilassa paria päivää ennen provinssia olimme kavereiden kanssa mokeltamassa ja seuraavan aamun olotilassa saimmekin päähän sen loistoidean ”Noorallahan on lippu myynnissä, eiköhän lähdetä provinssiin sittenkin”.

Matka käynnistyi ja pääsimme perille keskiviikkona iltasella ja vastassa oli jo aiemmin paikalle saapuneita tuttuja ja päivät kuluivat mokeltaen ja bändejä kuunnellen ja jossain välissä olin myös varpaanikin onnistunut hajottamaan, jolloin suunnaksi ensi-aputeltta ja kipulääkkeet.

Provinssi meni tapansa mukaan aivan liian nopeaa ja maanantaina oli aika lähteä kotia. Vai oliko? Koska lähdin matkaan hetken mielijohteesta, niin eihän minulla ollut ollenkaan paluukyytiä, joten suunnaksi Seinäjoen rautatieasema. Mutta jotta reissu ei olisi ollut niin helppo, niin pankki oli ystävällisesti tyhjentänyt tilini opintolainan takaisinmaksurahoista (ennakkoilmoitus tästä saapui 19.6, rahat lähtivät 15.6) .

Rahaa toki saa aina lainaan, mutta perillä rautatieasemalla, noin klo 11 aamulla, minulle selvisi, että VR on lakossa aina ma-ti väliseen yöhön kello kolmeen. Aikani kiroiltua tajusin, että on onneksi olemassa myös bussit, joten muiden festari-ihmisten kanssa jonottamaan tikettiä, mutta mitä vielä – Seinäjoelta bussit olisivat kulkeneet vain Vaasaan asti.

Lopputuloksena päädyin olemaan hereillä ja krapulassa Seinäjoen rautatieasemalla noin 22 tuntia, kunnes viimein raidebussi vei Kokkolaan, josta viimein takaisin Ouluun. Täytyy sanoa, että ei ole pitkään aikaan tuntunut niin hyvältä päästä takaisin kotia 😀

No Comments

Post a Comment

http://luhtasela.fi/tietosuoja/,http://luhtasela.fi/haajuhlat/